EGS Group - de partner voor duurzame projecten

EGS Group op bezoek bij Aton Solar in Vietnam

Meten is weten

Al meer dan 10 jaar werk­en we bin­nen EGS Group sam­en met de zonne­panelen van lever­an­cier Aton Solar. Als pre­ferred part­ner werd­en we in de maand mei uit­ge­nodigd voor een rond­leiding in hun productie- en R&D afdelingen te Vietnam. Onze col­lega’s Peter (EGS Projects) en Davy (EGS Industry) ging­en hier graag op in.

Waar­om? Als EGS Group vinden we het enorm belangrijk om over vol­­doende ken­­nis en in­­zichten te be­schik­­ken over het vol­ledig pro­ces, van pro­ductie tot aan de instal­­latie. Door de uit­­ge­breide rond­­leiding van onze part­­ner Aton Solar heb­­ben we een beter be­grip ge­­kreg­en van de speci­fieke op­bouw en het productie­­proces van zonne­­panelen. We zijn er­van over­­tuigd dat dit de enig­e manier is om onze klant­­en steeds de aller­­beste kwali­teit aan te bied­­en en uit­er­­aard om met hun hier­­over in dia­­loog te gaan.

Wist u bij­voor­beeld… Dat de zonne­panel­en die wij ge­bruik­en van ori­gine Japanse kwali­teit om­vat? Maar wel in Vietnam ge­produceerd en af­ge­werkt word­en?

Deze rond­leiding droeg ook per­fect bij aan ons in­tern initiatief waar we moment­eel onze voor­bereidingen voor aan het tref­fen zijn. Name­lijk ons ESG-beleid (Environment, Social & Governance) voor EGS Group. Als onder­deel van dit ESG-beleid is het cru­ciaal voor ons dat we onze ge­hele werk­ing in kaart breng­en.

Meer infor­matie? Spreek onze col­lega’s Peter of Davy gerust aan en ze ver­tel­len u er on­getwijfeld meer over.

Deel dit bericht:

Bekijk andere nieuwsberichten

EGS Group als wedstrijdsponsor van KRC Genk

Op zondag 30/04 was EGS Group hoofdsponsor van deze belangrijke wedstrijd in de Jupiler Pro League. Dit zorgde voor de nodige visibiliteit op belangrijke plaatsen binnen het Cegeka Arena en natuurlijk werd er genoten van 90 minuten goed voetbal.

Interesse in meer info?

Stuur ons een bericht