EGS Group - de partner voor duurzame projecten

EGS Group: proost op een geslaagd jaar… en feest!

Feesthoedjes, champagne en een uitgebreid dinerbuffet: we vierden feest bij EGS Group!

Onze jaarlijkse Nieuwjaarsinvito was er eentje om onze fantastische medewerkers én partners te bedanken. Want succes vier je niet alleen.

We startten de avond met een terugblik op het afgelopen jaar, waar het belang van een gedeelde strategie meer dan ooit duidelijk werd. Eén ding is zeker: door onze krachten te bundelen binnen de EGS Group en onze doelen op één lijn te brengen, bereiken we samen nog meer!

Naast het diner, zorgden we bovendien voor de nodige sfeer en gezelligheid met optredens van Zita (finaliste The Voice Kids), Joe Hardy en zijn danseressen, coverband de Spikes én dansten we op de beats van opkomend artiest DJ TWO-EM. Stuk voor stuk muzikale talenten die voor de nodige energie en een onvergetelijke sfeer op de dansvloer zorgden!

Een welgemeende dank je wel aan alle medewerkers, trouwe partners, sympathisanten en artiesten om er een geslaagd event van te maken!

Together we make the difference! 💚

Deel dit bericht:

Bekijk andere nieuwsberichten

EGS Group op bezoek bij Aton Solar in Vietnam

Al meer dan 10 jaar werken we binnen EGS Group samen met de zonnepanelen van leverancier Aton Solar. Als preferred partner werden we uitgenodigd voor een rondleiding in hun productie- en R&D afdelingen te Vietnam.

EGS Group als wedstrijdsponsor van KRC Genk

Op zondag 30/04 was EGS Group hoofdsponsor van deze belangrijke wedstrijd in de Jupiler Pro League. Dit zorgde voor de nodige visibiliteit op belangrijke plaatsen binnen het Cegeka Arena en natuurlijk werd er genoten van 90 minuten goed voetbal.

Interesse in meer info?

Stuur ons een bericht