EGS Group - de partner voor duurzame projecten

EGS Group: trotse sponsor van Telenet Giants Antwerp  

Een sterk partnerschap met Telenet Giants Antwerp

EGS Group is met trots de nieuwe sponsor van de Telenet Giants Antwerp, het succesvolle basketbalteam dat momenteel op de tweede plaats staat in de BNXT League.

“We zijn erg enthousiast om partner te zijn van de Telenet Giants Antwerp. De ploeg deelt onze waarden en ambities, waardoor deze samenwerking niet alleen sportief succes ondersteunt, maar ook bijdraagt aan de gezamenlijke inzet voor onder andere klantgerichtheid, en samenwerking.”

– Davy Bielen, CCO EGS Group.

Samen streven we naar een duurzamere toekomst op en naast het basketbalveld en kijken we uit naar een succesvol seizoen voor de Telenet Giants Antwerp!

Deel dit bericht:

Bekijk andere nieuwsberichten

EGS Group op bezoek bij Aton Solar in Vietnam

Al meer dan 10 jaar werken we binnen EGS Group samen met de zonnepanelen van leverancier Aton Solar. Als preferred partner werden we uitgenodigd voor een rondleiding in hun productie- en R&D afdelingen te Vietnam.

EGS Group als wedstrijdsponsor van KRC Genk

Op zondag 30/04 was EGS Group hoofdsponsor van deze belangrijke wedstrijd in de Jupiler Pro League. Dit zorgde voor de nodige visibiliteit op belangrijke plaatsen binnen het Cegeka Arena en natuurlijk werd er genoten van 90 minuten goed voetbal.

Een nieuwe locatie voor EGS Kli-Maas

Sinds 2019 staat EGS Kli-Maas in Limburg en omstreken gekend als een betrouwbare partner in verduurzaming. Na een aanhoudende groei in hun klantenbestand en team werd het tijd voor een groter pand. Een geschikt pand werd gevonden op het nieuw bedrijventerrein in Dilsen-Stokkem

Interesse in meer info?

Stuur ons een bericht