EGS Group - de partner voor duurzame projecten

Van Olympisch succes naar groene revolutie: Gella Vandecaveye en EGS Group slaan de handen in elkaar

Bij EGS Group zijn we altijd bezig met de toekomst. Niet alleen met groene oplossingen zoals laadpalen, zonnepanelen en warmtepompen, maar ook met het aangaan van waardevolle samenwerkingen. Daarom zijn we super enthousiast om de Belgische ex-judoka, Gella Vandecaveye, als onze ambassadrice voor te stellen!

Haar gedrevenheid en winnaarsmentaliteit maken haar de perfecte partner in onze missie naar een groenere toekomst.

Een samenwerking met een gezamenlijk doel

Gella bewijst dat haar toewijding en gedrevenheid niet alleen op de judomat thuishoren. Na haar succesvolle carrière als topsporter, zet ze haar talenten nu in om bedrijven, waaronder EGS Group, te ondersteunen op vlak van PR en networking.

Samenwerken met het bedrijf, meedenken met het bedrijf en elkaar versterken is waar Gella achter staat. Een samenwerking gaat ze niet aan zonder reden. “Het verhaal moet kloppen en moet passen bij mijn DNA. Als ik kijk naar EGS Group en naar mezelf staan authenticiteit en transparantie voorop. Ze hebben de juiste mensen op de juiste plaats, met de nodige geloofwaardigheid en vooral een zeer authentiek verhaal”.

Dat Gella duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, blijkt duidelijk uit haar renovatieprojecten. Met Immo Gella geeft ze vastgoed een tweede leven en draagt ze bij aan een circulaire economie. Een samenwerking met EGS Group was voor haar dan ook een logische keuze!

Krachtig en transparant, dat is hoe onze samenwerking omschreven kan worden. Met Gella als ambassadrice zijn we klaar om nog grotere stappen te zetten richting een duurzamere toekomst.

Together we make the difference! 💚

Bekijk onze video om Gella nog beter te leren kennen!

Deel dit bericht:

Bekijk andere nieuwsberichten

Interesse in meer info?

Stuur ons een bericht