EGS Group - de partner voor duurzame projecten

Een nieuwe locatie voor EGS Kli-Maas

Verhuis naar het nieuw bedrijventerrein in Dilsen-Stokkem

Sinds 2019 staat EGS Kli-Maas in Limburg en omstreken gekend als een betrouwbare partner in verduurzaming. Na een aanhoudende groei in hun klantenbestand en team werd het tijd voor een groter pand. Een geschikt pand werd gevonden op het nieuw bedrijventerrein in Dilsen-Stokkem (Limburg)!

Zaakvoerder Rabir Shir zet op deze manier de groei van de organisatie verder met de verhuis van EGS Kli-Maas naar Dilsen-Stokkem (Limburg). Dankzij de extra opslagruimte, moderne kantoorruimtes en voorzieningen zijn klanten gegarandeerd van kwalitatieve HVAC installaties en warmtepompen.

Waarvoor kan u terecht bij EGS Kli-Maas? Voor alle noden rond duurzaam verwarmen en ventileren. Denk hierbij aan: airco’s, warmtepompen, zonnepanelen en laadpalen. Van persoonlijk advies, tot installatie en onderhoud, zowel voor particulieren, als voor bedrijven.

Meer informatie via kli-maas.be.

Deel dit bericht:

Bekijk andere nieuwsberichten

EGS Group op bezoek bij Aton Solar in Vietnam

Al meer dan 10 jaar werken we binnen EGS Group samen met de zonnepanelen van leverancier Aton Solar. Als preferred partner werden we uitgenodigd voor een rondleiding in hun productie- en R&D afdelingen te Vietnam.

EGS Group als wedstrijdsponsor van KRC Genk

Op zondag 30/04 was EGS Group hoofdsponsor van deze belangrijke wedstrijd in de Jupiler Pro League. Dit zorgde voor de nodige visibiliteit op belangrijke plaatsen binnen het Cegeka Arena en natuurlijk werd er genoten van 90 minuten goed voetbal.

Interesse in meer info?

Stuur ons een bericht