EGS Group - de partner voor duurzame projecten

EGS Group als wedstrijdsponsor van KRC Genk

Samen aan de aftrap van KRC Genk – Club Brugge

De Cegeka Arena kleurde tijdens de topwedstrijd KRC Genk – Club Brugge in de kleuren van de EGS Group. Op zondag 30/04 was EGS Group hoofdsponsor van deze belangrijke wedstrijd in de Jupiler Pro League. Dit zorgde voor de nodige visibiliteit op belangrijke plaatsen binnen de Cegeka Arena.

De branding van EGS Group werd zowel voorafgaand aan, als tijdens de wedstrijd op verschillende strategische plaatsen getoond aan de trouwe supporters. Natuurlijk werd er ook genoten van 90 minuten sterk voetbal, wat resulteerde in een mooie winst voor onze Limburgse ploeg KRC Genk.

Teamwork makes the DREAM work.EGS-Projects_KRC-Genk_2

EGS-Projects_KRC-Genk_3

EGS-Projects_KRC-Genk_4

EGS-Projects_KRC-Genk_5

EGS-Projects_KRC-Genk_6

Deel dit bericht:

Bekijk andere nieuwsberichten

EGS Group op bezoek bij Aton Solar in Vietnam

Al meer dan 10 jaar werken we binnen EGS Group samen met de zonnepanelen van leverancier Aton Solar. Als preferred partner werden we uitgenodigd voor een rondleiding in hun productie- en R&D afdelingen te Vietnam.

Een nieuwe locatie voor EGS Kli-Maas

Sinds 2019 staat EGS Kli-Maas in Limburg en omstreken gekend als een betrouwbare partner in verduurzaming. Na een aanhoudende groei in hun klantenbestand en team werd het tijd voor een groter pand. Een geschikt pand werd gevonden op het nieuw bedrijventerrein in Dilsen-Stokkem

Interesse in meer info?

Stuur ons een bericht