EGS Group - de partner voor duurzame projecten

Het DNA van EGS Group

Bij EGS Group streven we naar een betere wereld. Dit betekent dat we streven naar het creëren van meerwaarde en impact voor onze klanten en hun omgeving, terwijl we ook gericht zijn op het behalen van resultaten en het nastreven van doelen.

Bij EGS Group ligt onze kracht in de passie die we hebben voor onze klanten en projecten. We hechten grote waarde aan transparante communicatie, zowel intern als extern en zijn daarbij altijd flexibel en wendbaar.

Together we make the difference !

EGS Group - streven naar een betere wereld

Over ons

Onze waarden

Klantgericht

Transparant

Duurzaam

1. Klantgericht

Klanten voorop

  • Eenvoud loont: ons aanbod is eenvoudig en helder, we verzorgen uw project van A tot Z. Geen verrassingen, kleine lettertjes of wijzigingen na de overeenkomst.
  • U op nummer één: wij denken met u mee en streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Van administratie tot het onderhoud, wij regelen het!
  • Focus op oplossingen: voor elk probleem is er wel een oplossing. Een dak dat het gewicht van de panelen niet kan dragen, of nood aan derde partijfinanciering? Wij zoeken voor elk probleem naar de beste oplossing!
clients e1685471287516 - EGS Group Uw partner in de realisatie van duurzame projecten
betrouwbaar - EGS Group Uw partner in de realisatie van duurzame projecten

2. Transparant

Eerlijk en betrouwbaar

  • Eerlijkheid: van het totale kostenplaatje tot de opbrengst van de oplossingen die u wenst te implementeren, wij vertellen u exact waar u zich aan mag verwachten.
  • Betrouwbaar: met duidelijke communicatie en service streven we er elke dag naar om diensten te leveren waar u op kunt rekenen. Hebt u een vraag of opmerking? Bij ons kunt u altijd terecht!

3. Duurzaam

Innovatie en efficiëntie

  • Innovatie: wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en verbeterende oplossingen om de wereld duurzamer te maken. Dit doen we door te werken met innoverende partners en in te zetten op eigen onderzoek.
  • Efficiëntie:door onze vestigingen te verdelen over Vlaanderen, kunnen wij u beter bedienen, maar beperken wij ook onze ecologische voetafdruk door zo lokaal mogelijk te opereren.
  • Zelfverbetering: Op al onze locaties gebruiken we zonnepanelen en hebben we airco- en warmtepompboilers. We werken samen met VOKA om het duurzaamheidscharter van de WHO te behalen. Bovendien hebben we onze afvalstromen geanalyseerd om hergebruikmethoden te verbeteren en duurzamer en efficiënter te worden.
sustainable - EGS Group Uw partner in de realisatie van duurzame projecten

Op zoek naar een andere duurzame oplossing binnen de EGS Group?

Ontdek ook onze andere diensten voor particulieren en bedrijven!
Waaronder airco’s, warmtepompen, warmtepompboilers, domotica, smarthome installaties en elektriciteitswerken!
EGS Projects logo

Zonne­panel­en, batterij­op­slag en laad­pal­en voor parti­cu­lieren

EGS Industry Logo

Zonne­panel­en, batterij­op­slag en laad­pal­en voor bedrijv­en

Kli-Maas Logo

Zonne­panel­en, thuis­batterij­en en laad­pal­en voor parti­cul­ieren

TME Logo

Elektriciteits­werken en domo­tica / smart home voor particulieren en bedrijven